300 г круглого рису, 400 г курячих грудок, 1 л овочевого бульйону, 30 г вершкового масла, 40 г твердого сиру, 60 г оливкової олії, 10 г паприки, 40 г чорних маслин, сіль — до смаку.

У каструлі підсмажити рис на оливковій олії. Коли крупа покриється олією, приправити її дрібкою солі. Додати овочевий бульйон так, щоб він покрив рис повністю. У процесі приготування за потреби доливати рідину. Курячі грудки нарізати на кубики 2х2 см. Обсмажити на оливковій олії на сильному вогні кілька хвилин і поставити у духовку, розігріту до 200°С, на 6 хв. У готовий рис додати вершкове масло і натертий твердий сир. Ретельно перемішати. Гаряче різото посипати паприкою, викласти шматочки курки і маслини, розрізані навпіл.

Погода

Веселим олівцем

Кар15062021

— Ну, з’їли яблука — нехай, а змія-то навіщо?— Спокусив аспід клятий…

Малюнок Миколи ЛЕВКОВСЬКОГО.

Брати наші менші

Брати27102017

Мій надійний захисник.

Фото Ендрю ЛІ (Індіана, США).

 

Лінки