На підставі темпераментів знаків зодіаку астрологи порівняли їх з різними десертами.
Овен — гарячий шоколад. Оскільки цей знак — дуже темпераментний, то він потребує полум’я, яскравих почуттів і пристрасті.
Телець — «Пташине молоко». Це один із найпопулярніших десертів у світі, який подобається і дорослим, і малим. Ця м’яка приємна цукерка якнайкраще характеризує доброзичливого та милого Тельця. Цей знак буквально створений для сім’ї.
Близнюки — «Рафаелло». Найромантичніший «повітряний» десерт, як і цей знак зодіаку. Близнюки — чарівні, ніжні, але з твердим внутрішнім стрижнем. Ці люди дуже не люблять нудьгу та буденність.
Рак — мармелад. Примхливий десерт, особливо під час приготування. Мармеладу протипоказані високий тиск і температура. Так само і Раки — м’які та поступливі за характером, потребують доброзичливого ставлення, схвалення та підтримки.
Лев — карамель. Вона — основа більшості популярних солодощів. Карамель легко може закрутити голову своїми чарівністю і привабливістю. Це дуже смачний десерт, перед яким мало хто може встояти.
Діва — горіхи в шоколаді. Діви не кожному по зубах. При уявній м’якості вони впевнені в собі й досить самодостатні.
Терези — журавлина в цукрі. І солодко, і кисло... Таке смакове поєднання не може не справляти враження. В цього десерту завжди знайдуться шанувальники. Чарівності Терезів дуже важко не піддатися.
Скорпіон — льодяник. Скорпіони мають посправжньому твердий характер. До них потрібен особливий і ніжний підхід. Тільки так «льодяник» піде на поступки й почне танути.
Стрілець — пористий шоколад. Як і структура пористого шоколаду, Стрілець володіє дивовижною легкістю і вибуховістю. Цей десерт здатний створити посправжньому святковий настрій.
Козеріг — вишня в шоколаді. Козероги мають дуже консервативні погляди на життя. Вони — прості в стосунках, надійні й дуже привабливі, з ними спокійно. Познайомившись зі смаком вишні в шоколаді, його потім не сплутаєш з жодним іншим.
Водолій — безе. Ті, хто хоч раз готував ці ласощі, знають, наскільки цей десерт примхливий у плані правильної рецептури, температури випікання, доступу повітря. Водолії, як і цей французький смаколик, можуть бути різними. Вони — дуже життєлюбні, часто змінюються й можуть дивувати.
Риби — цукерка з лікером. Від таких ласощів можна захмеліти. Не піддатися їхній чарівності досить важко. Риби завжди привертають увагу оточення.