Товариство з обмеженою відповідальністю «Довбиський хлібозавод», що у Баранівському районі, працює не так давно, але його продукція вже полюбилася споживачам у різних куточках області. «Наш хліб продається у Новограді­Волинському та Житомирі, в Баранівці та Пулинах, а також у деяких інших населених пунктах Житомирщини, — розповідає Олександр Капуста, старший технолог підприємства. — А нещодавно ми спробували вийти за межі області — відкрили точку продажу в місті Ізяславі на Хмельниччині».

Сьогодні це невелике підприємство, де працюють зо три десятки чоловік, щодоби випікає 4500­5000 хлібин, а також близько 2000 пирогів. Загалом асортимент становить 35 видів хлібобулочних виробів. «Нещодавно ми почали виробництво нового сорту хліба — «Українського», — говорить Олександр Капуста. — Це так званий соціальний хліб, тож коштує він відносно недорого. А печемо його без жодної «хімії» — суто з натуральних складників: борошна вищого сорту, цукру, олії… На смак він такий, як колись пекли наші бабусі вдома. Сподіваємося, цей хліб також сподобається споживачам нашої продукції».

 

Погода

Веселим олівцем

Кар07122018

— На кого ж ви мене залишаєте?!

Малюнок Миколи ЛЕВКОВСЬКОГО.

Фотоетюд

Фотоетюд13032018

Березень: зима відступає поволі.

Фото Марії КОЗІЄВОЇ.

Лінки