1 великий апельсин, 1 лимон, 50 г цукру, 2 ст. ложки манної крупи, 50 г арахісу, 2 ст. ложки цукру­пудри.
З апельсина зняти цедру. З апельсина і лимона вичавити сік (1 ч. ложку лимонного соку залишити для помадки). Має вийти близько 100 мл соку; якщо менше, то додати води, якщо більше, то додати більше манної крупи.

У каструльці змішати сік, цукор, апельсинову цедру і варити на малому вогні 3 хв. після закипання.

Манну крупу тонкою цівкою всипати в сік і варити до загустіння 5­6 хв. Має вийти густа маса.

Арахіс подрібнити і всипати апельсинову манну кашку. Перемішати і сформувати цукерки. Покласти їх у холодильник на 10­15 хв.

Зробити глазур з цукрової пудри і 1 ч. ложки лимонного соку.

Полити глазур’ю цукерки і посипати посипкою.

Брати наші менші

Брати03112017

Котику-­братику, поділися обідом!

Фото Людмили Лобачової. м. Житомир.

Лінки