500 г сала з прошарками м’яса, 1 ст. ложка солі, 1 ст. ложка майонезу, 10 зубчиків часнику, суміш перців і мелена паприка — до смаку, 2 лаврові листки, свіжа або суха зелень кропу чи петрушки.

Сало нарізати на шматки завдовжки близько 10 см. Зробити надрізи і нашпигувати часником, решту часнику дрібно нарізати. Змішати майонез, сіль, часник, паприку, кріп, лаврове листя, суміш перців і натерти сало. Кожен шматочок сала загорнути у три поліетиленові пакети для продуктів, випускаючи повітря і щільно зав’язуючи кожен окремо. Варити у ледь киплячій воді 2,5 год. Охолодити, не розкриваючи пакетів, поставити в холодильник на добу. Потім зішкребти жир (можна використовувати для смаження), а сало зберігати в морозилці.

Брати наші менші

Брати01122017

Пухнаста улюблениця.

Фото Діани ОСОВСЬКОЇ. с. Волиця Андрушівського району.

Лінки