500 г курячого фаршу, 1 зелене кисло­солодке яблуко, 1 ріпчаста цибулина, 2 ст. ложки манної крупи, 1­2 ст. ложки сметани, 2 ч. ложки гірчиці у зернах, твердий сир, сіль, перець — до смаку.

Яблуко і цибулю почистити, подрібнити і вимішати з фаршем, додати манку, посолити, поперчити. Залишити на 1­2 год, щоб манка розбухла і забрала зайву вологу. Сформувати котлети (можна вкласти у формочки) і запікати у розігрітій до 200°С духовці 30­35 хв. Хвилин за 15 до готовності можна полити котлети заливкою і посипати натертим твердим сиром. Для заливки змішати сметану з гірчицею, сіллю і перцем.

Брати наші менші

Брати13102017

На волі — краще, ніж на прив’язі!

Фото Богдана ЛІСОВСЬКОГО.

Лінки