1 кг картоплі, 200 г бринзи, 100 г твердого сиру, 1 яйце, сіль і чабер — до смаку, 1 ріпчаста цибулина, олія.

Для панірування: 2 яйця, сіль, 3­4 ст. ложки кукурудзяного борошна або панірувальних сухарів (з білого хліба).

Бринзу і твердий сир натерти на грубій тертці. Зварити картоплю «в мундирі». Охолодити в холодній воді відразу після варіння. Потім очистити від шкірки, натерти на грубій тертці в глибоку миску. У картоплю додати сире яйце, натерті сири, чабер, сіль і подрібнену цибулю. З картопляної маси сформувати котлетки і поставити їх у холодильник на 20 хв. Потім швидко обваляти у паніруванні (змішати усі інгредієнти) та обсмажити з двох боків на розігрітій олії до золотистої скоринки (олії має бути на рівні половини котлетки). Подавати теплими.

 

Погода

Веселим олівцем

кар16082019

— Я тобі покажу, як красти, негіднику!— Покажіть, дядечку, покажіть. А то мене вже тричі ловили…

Малюнок Миколи ЛЕВКОВСЬКОГО.

Брати наші менші

Брати0611

У черзі за молочком.

Фотоусмішка Валентини ПАРХОМЧУК. с. Фасова Хорошівського району.

Лінки