100 мл води, 70 мл молока, 1,5 ч. ложки сухих дріжджів, дрібка солі, 1,5 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки олії, 2 склянки борошна, 300 г тонко нарізаної ковбаси.

Розчинити у воді дріжджі. У тепле молоко додати цукор, сіль, олію і вилити у воду з дріжджами. Всипати борошно, вимісити. Поставити тісто у тепло на годину, обім’яти. Тісто розкачати і піалою вирізати 16­20 кружалець за діаметром ковбаси. На одне кружальце покласти ковбасу, прикрити другим. Зробити по колу 8 надрізів на однаковій відстані, не розрізаючи в центрі. Кожні дві сусідні половинки пелюстки вивернути назовні. Змастити жовтком і випікати в духовці при 180°С.

 

Погода

Веселим олівцем

Брати наші менші

Брати0611

У черзі за молочком.

Фотоусмішка Валентини ПАРХОМЧУК. с. Фасова Хорошівського району.

Лінки