1,2 кг курячого фаршу, 4 скибочки білого батона без скоринки, 150 мл молока, 1 яйце, 1 цибулина, 500 г свіжих грибів (можна й маринованих), 2­3 зубчики часнику, 1 пучок петрушки, сіль, дрібка чорного меленого перцю, олія — для обсмажування.

Цибулю і гриби нарізати, підсмажити на пательні з олією до готовності. Хліб залити молоком на 10-­15 хв., злегка відтиснути, додати у фарш, ретельно перемішати. Додати яйце, сіль, перець, ще раз перемішати. Викласти половину фаршу у форму (діам. 23 см), розрівняти. На нього викласти гриби з цибулею. Зверху — другу половину фаршу. Накрити форму кришкою або фольгою і запікати в розігрітій до 200°С духовці 30 хв. Потім зняти фольгу і запікати ще 10 хв. Вийняти з духовки, перевернути на блюдо і посипати посіченою петрушкою.

Погода

Веселим олівцем

кар16082019

— Я тобі покажу, як красти, негіднику!— Покажіть, дядечку, покажіть. А то мене вже тричі ловили…

Малюнок Миколи ЛЕВКОВСЬКОГО.

Брати наші менші

Брати0611

У черзі за молочком.

Фотоусмішка Валентини ПАРХОМЧУК. с. Фасова Хорошівського району.

Лінки