6 картоплин, 100 г твердого сиру, 50 г вершкового масла, 1 цибулина, 70 мл соняшникової олії, 200 мл кислого молока або кефіру, 2 яйця, 1/2 пучка кропу.

Картоплю зварити, почистити, пом’яти на пюре, додати натертий сир і посічений кріп. Цибулю нарізати кубиками та обсмажити на вершковому маслі, змішати з картоплею. Борошно просіяти, всипати сіль, додати яйця з кислим молоком чи кефіром, влити олії. Замісити тісто, розкачати завтовшки 5 мм, чашкою вирізати кружечки. На кожен викласти начинку, краї защипнути. Пиріжки обсмажити на олії до появи рум’яної скоринки з обох боків.

 

Погода

Веселим олівцем

Кар12042019

— Хазяїн казав, що коли й надалі такі платіжки за газ та електроенергію надходитимуть, то він з усією родиною до тебе в будку вселиться…

Малюнок Миколи ЛЕВКОВСЬКОГО.

Брати наші менші

Брати0611

У черзі за молочком.

Фотоусмішка Валентини ПАРХОМЧУК. с. Фасова Хорошівського району.

Лінки